Otel Mutfak Kurulumu

Oteller müşterileri için tüm deneyimleri en üst seviyede sunmaya gayret gösteriyor. Bu sebeple sunulan resepsiyon hizmetlerinden kat hizmetlerine, konfor alanından eğlencesine kadar her detayı incelikle düşünüyor. Müşterilerin en çok önem verdiği konulardan biri de elbette ki yiyecek içecek kalitesi. Biz bugün bir otelin yiyecek içecek serüveninde arka taraftan bahsediyor olacağız.…

Konveyörlü Bulaşık Makinesi Seçimi

Büyük çaplı endüstriyel mutfakların bulaşıkhanelerinde yer alan ve yürüyen bantlı sisteme sahip olan bulaşık makinelerine konveyörlü bulaşık makinesi denir. Saatte 2000 tabak yıkama kapasitelerinden başlayarak 10.000’e kadar çıkan modelleri bulunmaktadır. Peki konveyörlü bulaşık makinesi seçerken nelere dikkat etmeliyiz? Şimdi bu konuda önemli birkaç maddeyi sıralayalım. Endüstriyel mutfaklarda, işletmenin büyüklüğüne göre,…

Fevilini Şarap Dolabının Özellikleri

Şarap dolapları, restoran ve otellerde müşterilerin görebileceği bölgelerde ve hatta tasarımın bir ögesi olarak kullanılmaya başlandı. Cam kapaklı modellerden sonra her bir yanı cam modellerin üretilmesiyle çok şık bir öge haline geldi. Bir tasarım unsuru haline gelmesiyle de artık şarap teşhir dolabı veya diğer bir ifadeyle şarap soğutucu dolabı alırken…
x

Request a Free Quote