Category

Dry Aged (Et Yaşlandırma) Dolabı SDRY-1

Dry Age Nedir?

Dry Age yöntemi, kaliteli sığır etlerinin, yüzde 80-86 nem ve 0 derece sıcaklıkta, 21 ila 28 gün arasında kendi kemiği üzerinde bekletilmesinden oluşuyor. Etin daha yumuşak olmasını sağlayan bu yöntem, aynı zamanda daha aromatik kokmasını da sağlıyor. Son dönemde büyük bir gelişim gösteren Türk gastronomisinde de Dry Age yöntemi ile dinlendirilmiş etler tercih edilmeye başlandı.

DRY AGE DOLAPLARDA en önemli özellik tuzun bakteri üremesine izin vermeyen yapısı sayesinde etin kuru yaşlandırma sisteminde formunu koruyarak lezzetlenmesidir. Aslında DRY AGE DOLAPLARDA istenilen yaklaşık 28 gün boyunca etin kolojen yapısının parçalanarak suyunun tamamen gitmesi ve ateşe atıldığında kısa sürede pişmesidir. Bu nedenle etin saklanma derecesi önemlidir. Bu dolaplarda 0-  +2 derecede kuru havada tutulur. Aging kelimesi hepimizin bildiği gibi YAŞLANMA anlamına gelir. Bu dolaplarda ET YAŞLANDIRILIR yani bir anlamda kolojen yapısı gevşetilir

Dry aged dolap üreticisi fevilini olarak sizlerin istediği ölçülerde, tasarım konseptinize uygun kaplama ile ve istediğiniz dizaynda et yaşlandırma dolabı imal etmekteyiz.

Tek Kapılı Dry Aged Dolap Genel özellikler:

Boyutlar
70 x 80 x 205 cm (uzunluk x derinlik x yükseklik)
Modeli
Dik Tip Tek Kapılı Camlı
İç Dizayn
4 sıra paslanmaz tel raflı
Soğutma
Fanlı Soğutmalı

Fiyat Teklifi Al

    x

    Request a Free Quote